Websitet anvender cookies. Læs mere... 
MANUAL.ARCHTURUS.DK
 

Debatforum 

Print

Et debatforum oprettes som ethvert andet dokument. I et debatforum er der en række indstillingsmuligheder. De fleste af dem giver sig selv, men et par af dem kræver lidt forklaring.

Husk, at du først skal oprette menupunktet som type "debatforum" inden du kan oprette debatforum'et.

Modereret Forum

I et modereret forum skal alle indlæg godkendes før de vises på websitet.

Når en bruger har skrevet et indlæg til et modereret forum får han en kvittering på, at indlægget er sendt. Teksten til kvitteringen indtaster du i feltet "Kvittering for indlæg". Teksten kan f.eks. være: "Dit indlæg er nu sendt. Når redaktøren har godkendt dit indlæg, bliver det vist her på siden".

En administrator (bruger med rettigheder som mindst redaktør til debatforum'et) skal godkende indlægget. Han skal derfor logge ind på hjemmesiden, gå ind i debatforum'et, finde indlægget, åbne det og klikke på "Godkend" for at godkende indlægget - eller "Slet", hvis indlægget skal afvises. Hvis forum'et også er et redigeret forum, kan administratoren redigere indlægget og f.eks. slette afsnit, der ikke kan godkendes. 

Administratoren kan se alle indlæg, også de indlæg, som endnu ikke er godkendte. Ikke godkendte indlæg er let genkendelige, da de er markeret med "Dette indlæg skal godkendes før det bliver vist" med rød tekst.

Det er ofte en fordel at angive administratoren som "Forum ansvarlig" idet han så får en e-mail, hver gang der kommer et nyt indlæg i forum'et.

Redigeret Forum

I et redigeret forum kan en administrator (bruger med rettigheder som mindst redaktør til debatforum'et) redigere i alle indkomne indlæg.

I et ikke redigeret forum er det ikke muligt at ændre i de indkomne indlæg.

Svar på indlæg muligt

Når der er markeret "Svar på indlæg muligt", kan brugerne lave indlæg som svar på allerede indkomne indlæg. Det kaldes også for tråde, da svar på svar på svar osv. kan trækkes ud i lange "tråde".

Bemærk feltet "Tekst for svar på indlæg", som indsættes over svarfelterne.

Vis altid oversigt

Når der er markeret "Vis altid oversigt", bliver oversigten over indlæg altid vist sammen med det indlæg, man har valgt. Ellers bliver det valgte indlæg vist på sin egen side.

Søgning

Når der er markeret "Søgning", bliver der vist et søgefelt øverst i debatforum'et. Dette søgefelt benyttes til udelukkende at søge i debatforum'ets indlæg

Seneste indlæg

Når der er markeret "Seneste indlæg", bliver der indsat et link øverst i debatforum'et til en side med de seneste 10 nye indlæg.

Forum Ansvarlig

I feltet "Forum ansvarlig" kan du angive e-mail adresser på én eller flere administratorer, der får tilsendt en e-mail, hver gang der kommer et nyt indlæg i debatforum'et. E-mail adresserne adskilles med komma.

Feltnavne på den offentlige side

Her kan du indtaste de betegnelser, som du ønsker at benytte på brugernes sider. Hvis du f.eks. ønsker at bruge "emne" i stedet for "titel", skal du indtaste ordet "emne" i feltet "titel".

Max alder på indlæg / Max antal indlæg

Når et indlæg når "max alder" bliver det automatisk slettet. Når "max antal" nås, bliver det ældste indlæg automatisk slettet.

Tekst for skriv nyt indlæg / Tekst for svar på indlæg

"Tekst for skriv nyt indlæg" placeres på forsiden over felterne, hvori man kan skrive sit indlæg.

"Tekst for svar på indlæg" placeres under det indlæg man har valgt og over felterne, hvori man kan skrive et svar på indlægget.

<< Dokumenttype formular

Dokumenttype mailingliste>>

Hurtig hjælp

Hvordan laver jeg et enkelt linieskift?

Hvordan opretter jeg et nyt menupunkt?

Jeg ønsker at lave en kontaktformular. Hvordan gør jeg?

Opret en ny bruger til at redigere et bestemt menupunkt

Hvordan opretter jeg en mailingliste?

Hvordan indsætter jeg en sideboks i den ene side på mit website?

Hvordan laver jeg et debatforum?

Jeg har glemt mit password. Hvordan får jeg adgang til systemet?

Hvor kan jeg få hjælp, når jeg ikke kan finde svar på mit spørgsmål her i manualen?