Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Vis siden i mobilvisning
Brugervenlig software til at styre indeholdet på dit website
aeconsult
Skovvej 4
DK 5330 Munkebo
Tel. +45 4027 0542
info@aeconsult.dk
 

Søgemaskineoptimering med Archturus CMS 

Archturus CMS er et meget søgemaskinevenligt CMS, hvorved dit website er sikret det bedste grundlag for en høj placering på søgemaskinerne.

Archturus CMS er udviklet så de tekniske forudsætninger for en optimal placering er til stede og det overholder W3C standarderne for opbygning af hjemmesider. Dermed har du også sikkerhed for, at dit website bliver vist korrekt på alle computere uanset browser og operativsystem.

Archturus CMS er endvidere opbygget korrekt i forhold til de retningsliner Google og andre søgemaskiner anbefaler og indeholder felter og parametre til angivelse af "title tag" og "description tag" mv.
Og hvis du ikke selv angiver disse, trækker Archturus CMS automatisk relevante data ud af teksten.

Søgemaskineoptimering er vigtig, hvis du ønsker at være synlig.

Det er derfor ikke helt nok, at de tekniske forudsætninger er tilstede. Det er også nødvendigt at arbejde med teksten og de søgeord, du ønsker dit website skal findes under.

Her kan vi hjælpe! Vi tilbyder at gennemgå websitets menupunkter, sidernes titler, sidernes opbygning og tekstindhold, title tag (page title), description tag (meta description) samt en lang række yderligere parametre. Hvis der er behov for det opbygger vi ”landing pages” for de mest relevante søgeord.

Det kan enten være en del af opbygningen af et nyt website, eller det kan være som en forbedring af et eksisterende website.

Start med at kontakte os med de ord, du ønsker at blive fundet på.