Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Vis siden i mobilvisning
Brugervenlig software til at styre indeholdet på dit website
aeconsult
Skovvej 4
DK 5330 Munkebo
Tel. +45 4027 0542
info@aeconsult.dk
 

Mobil hjemmeside med Archturus CMS 

Det er i dag lige så vigtigt at have en mobil hjemmeside som at have en hjemmeside. Langt de fleste brugere, som besøger din hjemmeside, har allerede en smartphone og et data abonnement, og snart vil de gå mere på nettet fra den end fra deres stationære eller bærbare computer.

Vælg en mobilvenlig hjemmeside - Vælg Archturus CMS

Så får du en normal hjemmeside og mobil hjemmeside i én løsning

Med Archturus CMS kan du få en normal hjemmeside og en mobilhjemmeside med samme system. Med Archturus CMS kan du få din hjemmeside automatisk tilpasset visning på mobiltelefoner.

Du behøver dermed kun at vedligeholde én hjemmeside!

På den mindre skærm på mobiltelefonen er der ikke plads til alt det udenomsliggende glimmer og stads. Med Archturus CMS trækker vi de væsentlige informationer ud og sætter siden op, så den er tilgængelig og indbydende fra en mobiltelefon.

Med et effektivt detekteringsscript, kan vi genkende de fleste mobiltelefoner og dermed præsentere siden i det rigtige layout. Hvis man alligevel ønsker at se siden i normalt layout, kan man klikke på et link og skifte til "desktop" layout.

Mobil hjemmeside

Hvis du ønsker at beholde din nuværende hjemmeside og designe en speciel mobil hjemmeside, er det naturligvis også en mulighed.

Jeg er interesseret i at få en mobil hjemmeside og vil gerne høre nærmere