Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Vis siden i mobilvisning
Brugervenlig software til at styre indeholdet på dit website
aeconsult
Skovvej 4
DK 5330 Munkebo
Tel. +45 4027 0542
info@aeconsult.dk
 

Hjemmeside med Archturus CMS 

Archturus CMS er det ideelle værktøj til firmaet eller organisationen, som har brug for en simpel, hurtig og brugervenlig adgang til at ændre indholdet på deres hjemmeside. Velegnet til firma-, organisations- og foreningswebsites samt intranet og extranet.

Archturus CMS er et professionelt CMS med indbyggede funktioner til bl.a. nyheder, formularer, søgefunktion, sprogstyring, brugere, brugergrupper, medlemsområde, fil- og billedarkiv, aktivitetskalender, periodestyring, debatforum, mailinglister osv.

Archturus CMS er udviklet med stor fokus på søgemaskineoptimering. Med et Archturus CMS sikrer du dig det bedste grundlag for en høj placering på søgemaskinerne.

Fleksibilitet. Archturus er et meget fleksibelt system, hvor individuelle løsninger og tilretninger er mulige for små omkostninger. Derfor, - har du brug for en helt speciel funktion, så bare spørg os! Vi finder sikkert en fornuftig løsning, og MÅSKE har vi allerede lavet noget lignende.

E-handel/Webshop: Mulighed for integreret webshop med produktregister, indkøbskurv, betalingsløsning, ordrebehandling mv. Læs mere om e-handel. Klik her...

Mobilvisning: Mulighed for automatisk tilpasning af siden til mobiltelefoner (smartphones). Læs mere om mobile hjemmesider. Klik her...

Udsendelse af nyhedsbreve: Mulighed for at integrere vores system til udsendelse af nyhedsbreve.

Meget attraktive priser. Med Archturus CMS får du det hele inkluderet i basispakken uden ekstra omkostninger og dermed ingen økonomiske overraskelser ved senere tilkøb af ekstra moduler. Du kan vælge mellem at købe systemet eller abonnere på det til en fast månedlig pris inklusiv webhotel, e-mail, adgang til opdateringer mv.


Jeg vil gerne vide mere...